ReStyloh – digitalna platforma za pronalazak održivih inspiracija

Otkrijte web adresu zaljubljenika u održivu modu i lifestyle, na kojoj možete prodati, razmijeniti te pokloniti rabljenu odjeću, obuću i modne dodatke

Možemo li bez odjeće i obuće? Odgovor je – ne možemo. Odjeća je u piramidi potreba, uz hranu i sklonište, jedan od triju prioriteta. No, iako je korisna za čovjeka, nije i za planet Zemlju uzmemo li u obzir da je za proizvodnju samo jedne pamučne majice, prema procjenama, potrebno 2.700 litara pitke vode (riječ je o količini koju jedna osoba popije u dvije i pol godine).

Imajući u vidu koliko je tekstilna industrija potencijalno opterećenje za okoliš. potrebno je dobro promisliti o načinu konzumacije mode. Jednu od mogućih alternativa nudi platforma ReStyloh.

Reduce, reuse, recycle i restyle
ReStyloh je najbrže rastuća regionalna digitalna platforma zaljubljenika održive mode i lifestylea, na kojoj možete prodati, razmijeniti te pokloniti rabljenu odjeću, obuću i modne dodatke. ReStyloh je inspiriran riječima reduce, reuse, recycle i restyle.

Način korištenja je zabavan i lagan. Možete se ulogirati s Google računom u dva klika, a prednosti su te što se korisnici lako i jednostavno povezuju u male zajednice koje dijele istu veličinu i ukus.

Mnoge naše poznate i utjecajne osobe korisnici su ReStyloh platforme pa se nerijetko i njihovi komadi mogu naći na prodaji: Helena Livaković, Mirjana Mikulec, Ida Prester, Korana Marović, Ognjen Bagatin, Damir Ciglar i mnogi drugi.

News sekcija namijenjena svima koji žele kupovati i živjeti održivo
Novitet na ReStyloh platformi je news sekcija namijenjena svima koji žele kupovati i živjeti održivo, izgledati moderno, jesti zdravo, imati održiv dom, a pri tome donijeti najbolju odluku za sebe te sukladno tomu doprinijeti i zaštiti Planeta.

Misija portala je osvijestiti čitatelje i korisnike da postoje lijepe i učinkovite održive alternative svemu što trenutno koristimo i kupujemo. Održiva dermokozmetika, moderni dizajni odjeće, prekrasni materijali koji se lako održavaju i dulje traju, zdrave opcije hrane i pića koje su nevjerojatno ukusne, hobiji i izleti, umjetnost i još mnogo toga.

“ReStyloh se postepeno razvija od mjesta na kojem možete samo kupiti ili prodati svoju odjeću i obuću u mjesto gdje i brendovi mogu pričati o svojim aktivnostima, vrijednostima i naporima da omoguće kupcima održive proizvode i usluge. Misija ReStyloh Newsa je dokazati, suprotno popularnom mišljenju, da je lagano i dostupno živjeti održivo, da opcije postoje te da mogu biti kvalitetnije i zdravije. Okruženi smo izvrsnim održivim opcijama koje zaslužuju da se o njima piše,” objasnila je Dijana Dražetić, osnivačica platforme ReStyloh.

Izvor: naturala.hr

Scroll to Top