Sve što danas želimo jeste da se budimo uz domaći Wool Line!

Oni su domaći brend koji se inspirira tradicijom Bosne i Hercegovine i proizvode asesoar za krevet od domaće visokokvalitetne premekane vune s kojima se želimo buditi svakodnevno! Zašto je Wool Line toliko poseban? Pa krenimo od toga da su rekli ne plastici te su kurs kretanja tekstilne industrije u kojoj sintetički proizvodi uvelike uzimaju maha okrenuli ka onim prirodnim. I to ka vrlo specifičnoj vuni. Rijetko poznajemo brend koji se uhvatio u koštac s vunom za koju kažu da je u današnjem svijetu nažalost neiskorištena te predstavlja ogroman ekološki otpad. Kako istinski žive filozofiju očuvanja zajedničkog nam doma Zemlje pronašli su joj unikatnu primjenu u formi onoga što svakome od nas treba – jastuka, prostirki, jorgana, madraca, ali i raznoraznih dodataka kako za krevet, tako i za nas.

\"\"

Svoju malenkost često razmazimo komadom odjeće, cvijećem, nekim detaljem za kuću, ali koliko često i kada smo zadnji put uložili u ritual spavanja. Ručna izrada, unikatnost, sjajna ideja, s još boljom porukom i svrhom u moru svih brzih industrija, proizvoda i tehnologija je dovoljan razlog da upamtimo njegovu adresu. Wool Line nas poziva da zajedno probudimo svijest o dobrobitima vune, prirodnih materijala, pa zaista postoji li ijedan razlog da ne podržimo ove male, lokalne i toliko inspirativne proizvode?!

\"\"

Zadovoljstvo korisnika im je izuzetno važno, njihova početna strategija bila je da najprije izgrade povjerenje s kupcima, a kako bi uspjeli izgraditi takav superioran odnos mislili su na svaki detalj. Već kod samog procesa razvoja proizvoda jako velik trud i naglasak stavili su na ambalažu proizvoda. Ona nije nimalo nebitan korak u tom procesu. To je nešto što ostavlja prvi dojam na kupca, tzv. “first impression”. Uz svaki proizvod Wool Line korisnik dobije jednostavne pamučne vrećice koji se šiju i u koje se pakuju Wool Line proizvodi. Ne koriste nikakve natpise na vrećama jer bi, kako kažu, na taj način dodavali boje/hemikalije koje nisu u skladu sa standardnima Wool Line proizvoda.

\"\"

Dakle, pored kartonske kutije u kojima isporučuju pošiljku, tu su i pamučne vreće koje štite Wool Line proizvode od prašine ili mogućih oštećenja, mrlja i sl., a u isto vrijeme su prozračne. Kupac te iste vreće od neprerađenog prirodnog pamuka može sačuvati te koristiti za skladištenje odjeće u ormarima, što su kupci već potvrdili da rade.

„Moj dječak nosi opremu za sport jer je vreća baš adekvatne veličine za ovu svrhu.“ (Maja)

“Igračke naših mališana čuvamo u Wool Line vrećama. Jako su praktične, a imamo ih u nekoliko različitih veličina.” (Lejla)

“Čuvamo ljetnu garderobu koja je čista, oprana i čeka novu sezonu. Lijepo sve upakujemo i ne sikiramo se, znamo da je na sigurnom.” (Sabina)

“U Wool Line pamučnu vreću pakujem sitne asesoare za putovanja.” (Ena)

\"\"

 

\"\"

 

\"\"

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top